Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Στον αέρα η απόσυρση ΙΧ αυτοκινήτων , όπως και άλλα μέτρα ...λόγω εκλογών

Μάλλον δεν θα δούμε την πολυαναμενώμενη απόσυρση των ΙΧ αυτοκινήτων που είχε εξαγγελθεί και αυτό καθώς από ότι διαβάζουμε στον τύπο, ακόμη δεν έχει ψηφιστεί από την βουλή η οποία και διαλύεται την Δευτέρα. Χαρακτηριστικά σήμερα η Ημερησία αναφέρει "Στις καλένδες μπήκε και η επίμαχη τροπολογία που αφορά στην επαναφορά του μέτρου της απόσυρσης καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έτοιμη αλλά δεν κατατέθηκε ώστε να ψηφιστεί από το θερινό τμήμα της Βουλής με αποτέλεσμα να ανασταλεί το μέτρο επ’ αόριστον!" Κάτι παρόμοιο αναφέρει και η Ναυτεμπορική. Παράλληλα με την απόσυρση πάει και το μέτρο για ....
τα πράσινα τέλη κυκλοφορίας , πράγμα που σημαίνει ότι όσοι έχουν αυτοκίνητα παλαιότερων ετών θα την "γλιτώσουν και φέτος".
Ενώ στον αέρα μένουν ή παγώνουν αν προτιμάτε και κάποια άλλα μέτρα όπως: Η αναστολή των πλειστηριασμών για χρέη ιδιωτών η φυσικών προσώπων μέχρι 200.000 ευρώ μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2009. Το μέτρο που προέβλεπε την καταβολή του ΦΠΑ σε τρεις μηνιαίες δόσεις. Το θέμα των μετατάξεων των εργαζομένων της παλαιάς Ο.Α. στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails