Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Οδηγίες προς ναυτιλομένους.... υποψηφίους

Ο Ακτιβιστής θέλοντας να συμβάλλει στην όσο το δυνατόν αξιοπρε πέστερο και αποδοτικότερο προεκλογικό αγώνα των υποψηφίων βουλευτών, είχε επαφές με πολλούς ειδικούς επιστήμονες. Μαζέψαμε τις συμβουλές τους. Ελπίζοντας ότι θα βοηθήσουν τους εθνοπατέρες μας προσπαθήσαμε να τις ταξινομήσουμε και σας τις παρουσιάζουμε:
Παίρνετε καθημερινά ένα δισκίο βαλεριάνα, για να είστε κουλαριστοί
Μην πίνετε καφέδες και ιδιαίτερα φραπέδες, προσέξτε τα νευράκια σας
Να τρώτε ελαφρά
Κάντε .... πρόγραμμα ασκήσεων γυμναστικής, για μισή ώρα την ημέρα τουλάχιστον
Μην παραλείπετε να καλείτε κάθε βράδυ στο γραφείο σας μασσέζ για ένα χαλαρωτικό μασσάζ
Μην παρακολουθείτε πολιτικές συζητήσεις στην TV. Προτιμήστε κουτσομπολίστικες εκπομπές που θα σας ηρεμούν
Μην διαβάζετε οικονομικές ειδήσεις, κυρίως από Ελλάδα. Θα σας στρεσσάρουν. Και ίσως σας κάνουν να πιστέψετε ότι πρέπει να διορθώσετε την κατάσταση
Διώξτε την πεθερά από το σπίτι, ίσως και τη γυναίκα σας
Μην κατηγορήσετε ποτέ κανένα αντίπαλό σας για πολυτελή ή .... έκλυτη ζωή, ούτε να υπαινιχθείτε πως μπορεί να ενέχεται σε υπόθεση διαφθοράς, διαπλοκής, εκβιασμού, χρηματισμού κλπ. Για τον απλούστερο λόγο, ότι μπορεί και εκείνος να κάνει το ίδιο σε σας. Μην κάνεις ότι δεν θέλεις να σου κάνουν.
Φροντίστε (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) να βρείτε χορηγούς. Πού αλλού θα βρείτε το απαραίτητο παραδάκι; Μην ξεχάσετε να υποσχεθείτε ότι θα τους το ανταποδώσετε (πάντα υπάρχουν τρόποι.....)
Μην λέτε ποτέ την άποψή σας για οποιοδήποτε θέμα που αφορά τους ψηφοφόρους σας. Είναι αναπόφευκτο ότι σίγουρα κάποιους θα δυσαρεστήσετε.Εκτός αν μιλάτε σε καθέναν ξεχωριστά, και απαιτώντας προκαταβολικά την εχεμύθειά του
Μιλάτε γενικόλογα και διατηρείτε ένα μόνιμο μυστηριώδες χαμόγελο δίκην Τζοκόντας. Θα θεωρήσουν ότι έχετε πλήρεις και έγκυρες πληροφορίες αλλά και έτοιμες λύσεις για όλα.
Σε ομιλίες σας φροντίζετε, κάθε 70 λέξεις να αναφέρετε το όνομα του αρχηγού του κόμματος, με ιδιαίτερο στόμφο και αναμένοντας αυθόρμητο χειροκρότημα ( αλλιώς πείτε στους κλακαδόρους σας να δίνουν το έναυσμα)
Σε περίπτωση που κληθείτε για συζήτηση σε τηλεοπτικό σταθμό (ίσως χρειαστεί να δώσετε κάτι για να επιτύχετε την πρόσκληση) μην διστάσετε να απαριθμήσετε τα πολλά και σπάνια προσόντα και αρετές σας.
Μην απαντάτε ποτέ άμεσα στην ερώτηση που σας τίθεται. Είναι τρε μπανάλ. Ιδιαίτερα στην ερώτηση "αν το κόμμα σας θα αυξήσει την φορολογία". Εσείς ξέρετε.... την μπάλα... στα μνήματα...
Προσπαθήσετε να φωνάζετε περισσότερο από όλους τους άλλους καλεσμένους της τηλεοπτικής εκπομπής. Πάντα
Μην ξεχάσετε να τυπώσετε διαφημιστικά με φωτογραφία σας της περασμένης τουλάχιστον δεκαετίας, ίσως και εικοσαετίας
Αν δεν εκλεγείτε, μην στενοχωρηθείτε. Δεν χάσατε τίποτα. Και έπειτα όλο και κάπου θα σας βολέψει ο αρχηγός, αν νικήσει το κόμμα σας. Αν το κόμμα σας ηττηθεί σκεφτείτε πως υπάρχουν και οι επόμενες εκλογές.Έπειτα όλο και κάποιο νόμο θα περάσει η νέα Βουλή ώστε να αποζημιώσει τους κόπους σας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
http://activistis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails