Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο μάνατζερ του Σκόκο

Με εξώδικο που επέδωσε στον κ. Παύλο Διαννή, η ΠΑΕ ΑΕΚ τον καλεί να ανακαλέσει εντός 24 ωρών το περιεχόμενο των απαράδεκτων και συκοφαντικών δηλώσεών του, που στόχο είχαν να πλήξουν το κύρος και τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΑΕΚ και να της επιβάλλουν αποφάσεις που εξυπηρετούν ενδεχομένως τις δικές του επιδιώξεις. Σε διαφορετική περίπτωση η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει ότι θα προβεί στην άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός της.

Του επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι... «ισχυριστήκατε αναληθώς ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει χρήματα στον πελάτη σας από την εργασιακή μας σχέση, όταν γνωρίζετε πολύ καλά ότι ουδεμία ληξιπρόθεσμη ανεξόφλητη απαίτηση υφίσταται από τη πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ, επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να εμφανίζετε μια εικόνα οικονομικής ασυνέπειας της ΠΑΕ έναντι του ποδοσφαιριστή που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Επιπλέον, τονίζεται ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να μειώνει και να απαξιώνει το κύρος ενός συλλόγου με τόσα χρόνια ιστορίας και προσφοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αυθαίρετες εκτιμήσεις σε σχέση με το τι συνιστά πρόοδος στη καριέρα ενός ποδοσφαιριστή.

Τέλος, σε ότι αφορά τον υπαινιγμό του ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ πιθανόν συζητά και διαπραγματεύεται με άλλες ελληνικές ομάδες για τη παραχώρηση του Νάτσο Σκόκο, τονίζουμε κατηγορηματικά ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται σε καμία ελληνική ομάδα. Το έχουμε ξαναπεί και το επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά. Δεν έχουμε καμία πρόταση αλλά ακόμη κι αν είχαμε δεν το συζητάμε καν.

ΠΑΕ ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails