Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Στο αυτώφορο ο πρόεδρος του Λεβαδειακού

Στο αυτόφωρο Τρικάλων οδηγείται αύριο ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, κατηγορούμενος για απόπειρα δωροδοκίας, ύστερα από καταγγελία, που έκαναν στην Αστυνομία ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Χρίστος Πουρής, και ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Πλεξίδας.
Όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, ο τερματοφύλακας και ο... πρόεδρος των Τρικάλων, πήγαν χθες στις 6 το απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν ότι 33χρονος, ο οποίος γνωρίζεται απο 10ετίας με τον Πουρή και διαμένει στη Λιβαδειά τού τηλεφώνησε τρεις φορές, από τη 1 το μεσημέρι έως τις 5.30 το απόγευμα, ως εκπρόσωπος του προέδρου του Λεβαδειακού και του πρότεινε να δεχτεί ποσό 20.000 ευρώ, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση στον σημερινό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Επίσης, σύμφωνα με την καταγγελία, ο μεσάζων είπε στον ποδοσφαιριστή πως αν είχει πρόβλημα με την ομάδα λόγω της μειωμένης απόδοσης, που θα παρουσιάσει, θα του έκαναν συμβόλαιο, το οποίο θα του εξασφάλιζε μεταγραφή σε άλλη ομάδα.
Μετά την καταγγελία, σήμερα το πρωί, η Ασφάλεια Τρικάλων ενημέρωσε τον εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε εντολή να προχωρήσει η προανακριτική διαδικασία και να συλληφθεί ο πρόεδρος του Λεβαδειακού. Πράγματι, το απόγευμα ο κ. Κομπότης συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, καθώς και σε βάρος του φερομένου ως μεσάζοντα.
Ο κ. Κομπότης από την πλευρά του υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος του προέδρου των Τρικάλων και του τερματοφύλακα, βάσει της οποίας συνελήφθησαν και οι δύο μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Ωστόσο, με εντολή του εισαγγελέα, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά, απαλλάχθηκαν -για την συγκεκριμένη υπόθεση- με το σκεπτικό ότι η μήνυση του προέδρου του Λεβαδειακού είχε χαρακτήρα αντιπερισπασμού και στο αυτόφωρο θα οδηγηθεί μόνον ο κ. Κομπότης μαζί με όλο το προανακριτικό υλικό. Ο τερματοφύλακας αφέθηκε ελεύθερος, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας των Τρικάλων κρατήθηκε, επειδή σε βάρος του εκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για άλλη υπόθεση, αγορανομικού ενδιαφέροντος.

Πηγή: www.athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails