Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αιματηρή επίθεση σε νοσοκομείο της Γερμανίας

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια πυροβολισμού μέσα σε καθολικό νοσοκομείο της πόλης Λέραχ στη νοτιοδυτική Γερμανία, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Φράιμπουργκ διευκρινίζοντας ότι στο εξής η κατάσταση είναι "υπό έλεγχο".
"Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, υπάρχουν τέσσερις νεκροί, μεταξύ των οποίων ο δράστης (του πυροβολισμού) που ήταν μια γυναίκα", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Μια ένοπλη γυναίκα που... μπήκε στο νοσοκομείο, άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με αυτόματο όπλο. Ενας άνθρωπος, η ταυτότητα του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκε, τραυματίστηκε θανάσιμα. Ενας αστυνομικός που βρισκόταν στο νοσοκομείο για ιδιωτικούς λόγους, φέρει τραύμα από σφαίρα στο πόδι.
Η γυναίκα άνοιξε πυρ και εναντίον των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο αυτό. Η αστυνομία έφθασε μέσα 10 λεπτά στο νοσοκομείο, όταν γύρω στις 18.15' έλαβε επείγουσα κλήση.
Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τη γυναίκα, μόλις διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ένα περιστατικό βίας.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε επίσης δύο νεκρούς σε παρακείμενο κτίριο, ενώ δεν έχει διασαφηνιστεί αν η γυναίκα είχε σχέση με μια έκρηξη που σημειώθηκε έξω από το νοσοκομείο και άλλους δύο θανάτους.

APE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails