Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Μαζί Τατούλης και Σαραβάκος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μαζί για μια ισχυρή ευρωπαική περιφέρεια συμφώνησαν να πορευθούν η «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη και η «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου» του Δήμητρη Σαραβάκου.
Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «Νέα Πελοπόννησος» του υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη συμφώνησε σε συνεργασία με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου» του κ. Δημήτρη Σαραβάκου, πρώην νομάρχη Αργολίδας και προέδρου της Ένωσης τέως Αιρετών Νομαρχών Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Κατά την συνάντηση τους, οι... δύο πλευρές αναγνώρισαν ότι τα δύσκολα προβλήματα, η κρίση θεσμών και αξιών, όπως και η ανάγκη για το νέο και το διαφορετικό, απαιτούν ισχυρή συστράτευση πέρα από μικροκομματικές αντιλήψεις και μακριά από αναχρονιστικές αγκυλώσεις του παρελθόντος. Αποφάσισαν ως εκ τούτου την ένταξη του ψηφοδελτίου της «Κίνησης Πολιτών Πελοποννήσου» σε αυτό της «Νέας Πελοποννήσου».

Στόχος της συστράτευσης είναι η συγκρότηση μίας ισχυρής ευρωπαϊκής περιφέρειας, μέσα από την δημιουργική κινητοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας, από όπου κι αυτές προέρχονται. Με ρεαλιστικές θέσεις, αποφασιστικές πράξεις, διεκδικητικές ενέργειες και συγκεκριμένο επιστημονικό σχεδιασμό μπορούμε όλοι μαζί, οι πολίτες της περιφέρειας Πελοποννήσου να ανατάξουμε το σκηνικό, να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας και προοπτική ευημερίας στις οικογένειες μας.

Η απόφαση της ουσιαστικής συμπόρευσης έρχεται να επιβεβαιώσει την άψογη συνεργασία που είχαν οι δύο άνδρες στο παρελθόν, από διαφορετικά μετερίζια, ο Δημήτρης Σαραβάκος ως πρώτος Αιρετός Νομάρχης Αργολίδος και ο Πέτρος Τατούλης ως Βουλευτής Αρκαδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails