Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Στη Σκάλα Λακωνίας σήμερα ο Δημήτρης Δράκος

Σήμερα ο Δημήτρης Δράκος επισκέφτηκε το Παλαιομονάστηρο στην κοινότητα Βρονταμά του Δήμου Σκάλας και παραβρέθηκε στην επέτειο του ολοκαυτώματος του Βρονταμά από τους Τούρκους. Το Δ. Δράκο συνόδεψαν ο αντινομάρχης Λακωνίας Παναγιώτη Φαρλέκα και ο δήμαρχος Σκάλας Λακωνίας Γιάννης Γρηπιώτης.
Ο Δ. Δράκος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων ηρώων μέσα στο Παλαιομονάστηρο, όπου τελέστηκε θεία λειτουργία από ...τον επίσκοπο Ανδρούσης Θεόκτιστο.
Μετά το πέρας του εορτασμού, ο Δ. Δράκος συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής συζητώντας θέματα που θα αφορούν στο δήμο, σχετικά με τον «Καλλικράτη».
Επίσης, τονίστηκε η αναγκαιότητα της βελτίωσης του οδικού δικτύου της περιοχής, αλλά και η ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, καθώς και η αξιοποίηση του φυσικού πλούτου.
Σημείο αναφοράς για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου είναι και η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, μέσα από τον αγροτουρισμό που θα βελτιώσει και τοπικά αλλά και περιφερειακά την οικονομία.
Στη συνέχεια ο Δ. Δράκος περιόδευσε στα χωριά Γράμουσα, Περιστέρι και στην έδρα του δήμου τη Σκάλα, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο της περιοχής, Γιάννη Γρηπιώτη αλλά και παραγωγικούς φορείς.
Στην παραπάνω συνάντηση συζητήθηκε εκτενώς η πορεία των έργων και η υλοποίηση αυτών, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής με το αγροτικό εισόδημα και με τις καλλιέργειες ελιάς, εσπεριδοειδών και κηπευτικών, που είναι οι κύριες καλλιέργειες στη Σκάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails