Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

ΓΙΑ ΝΤΙΟΓΚΟ, ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ ,ΖΑΓΟΡΑΚΗ- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ,, ΝΤΟΥΝΤΟΥ,ΜΠΑΣΙΝΑ, ΕΡΝΑΝ ΚΡΕΣΠΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΡΝΤΟ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Χρυσικόπουλος, στο γεύμα γνωριμίας που παρέθεσε την Τρίτη (9/9) στους εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν το ρεπορτάζ των ερυθρολεύκων.
Αποκάλυψε την εμπλοκή του Παναθηναϊκού στην υπόθεση Ντιόγκο στις 12 Αυγούστου, παραδέχτηκε ότι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα προτάθηκε και στον Ολυμπιακό, ισχυριζόμενος ότι "μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε με λιγότερα χρήματα από όσα έδωσε ο Παναθηναϊκός", μίλησε για την προσωπική δέσμευση του Θοδωρή Ζαγοράκη για την παραχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλο στους ερυθρόλευκους και για άλλα... πικάντικα θέματα της επικαιρότητας.
Ακολουθούν κάποιες από τις σημαντικότερες ατάκες του Γιάννη Χρυσικόπουλου...
"Υπήρξε μια άλλη ελληνική ομάδα" -είπε χαμογελώντας- "που κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Πορτουγκέζα στις 12 Αυγούστου, προσπαθώντας να... αρπάξει τον Ντιόγκο μέσα από τα χέρια μας".
"Ο Ντιόγκο μάς στοίχισε 9 εκατομμύρια ευρώ. Αν και την τελευταία στιγμή η Πορτουγκέζα μάς είχε παρουσιάσει ένα φαξ με πρόταση 10 εκ. ευρώ της Λοκομοτίβ Μόσχας, ο ίδιος είχε κάνει την επιλογή του. Είχε συμφωνήσει μαζί μας και πίεζε την διοίκηση προς αυτή την κατεύθυνση"
"Οι διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του διήρκησαν τόσο πολύ, γιατί η ομάδα του είχε πολλά χρέη και συνεχώς εμφανίζονταν τράπεζες και τρίτα πρόσωπα, που δυσκόλευαν και τις δύο πλευρές".
"Οντως, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είχε προταθεί στον Ολυμπιακό και είχαμε τη δυνατότητα να τον αποκτήσουμε με λιγότερα χρήματα από αυτά που ξόδεψε ο Παναθηναϊκός".
"Μια ημέρα πριν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος `κλείσει` στον Παναθηναϊκός, ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε δεσμευτεί προσωπικά για την παραχώρηση του παίκτη στον Ολυμπιακό. Βάσει αυτής της δέσμευσης του προέδρου του ΠΑΟΚ, τον θεωρούσαμε δεδομένο, αλλά την επόμενη ημέρα, πήγε στον Παναθηναϊκό".
"Δύσκολη ήταν και η περίπτωση της απόκτησης του Ντουντού. Πριν τον `κλείσουμε`, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δέχτηκε πρόταση από την Μπέτις, που της έδινε 4 εκατομμύρια ευρώ και δυο ποδοσφαιριστές για το 50% των δικαιωμάτων του βραζιλιάνου. Ομως εμείς είχαμε κάνει καλύτερη οικονομική πρόταση και δεν πήραμε μόνο το 50%, αλλά ολόκληρο..."."Το θέμα Μπασινά "κόλλησε" στο τριετές συμβόλαιο που ζήτησε ο παίκτης, αλλά και στις αντιδράσεις των φιλάθλων".
"O Ερνάν Κρέσπο δεν ήθελε καν να φύγει από το Μιλάνο, λόγω της συζύγου του".
"Για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, δεν τέθηκε καν θέμα. Για τον Πάρντο υπήρξε, αλλά ο Ηρακλής ήθελε πολλά""Πάντως, η πιο δύσκολη μεταγραφή ήταν αυτή του Λέτο. Στις αρχές Αυγούστου κι ενώ ήδη ο αργεντίνος δεν είχε πάρει άδεια εργασίας για να παίξει στην Αγγλία, η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό λίγο έλειψε να χαλάσει, αφού υπήρξαν σοβαρές προτάσεις από την Ισπανία".
Πηγη: sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails