Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Μαθητές δημοτικού σε σεξουαλικές πράξεις στην Αυστραλία ....

O υπουργός Παιδείας της αυστραλιανής πολιτείας της Κουίνσλναντ έδωσε εντολή να διεξαχθεί έρευνα μετά από δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία μαθητές δημοτικού σχολείου, ακόμα και έξι ετών συμμετείχαν σε σεξουλικές πράξεις με συμμαθήτριες και συμμαθητές τους.
«Πρόκειται για σπάνια αλλά ιδιαίτερα σοβαρή περίπτωση» είπε ο υπουργός Παιδείας κ. Ροντ Γουέλφορντ. Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα The Courier-Mail που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα, τα τελευταία δυο χρόνια έχουν καταγραφεί επτά περιπτώσεις όπου μαθητές δημοτικού συμμετείχαν σε σεξουαλικές πράξεις.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τρία αγόρια είχαν κάνει ένα «κλαμπ σεξ» στο σχολείο τους στο Μπρισμπέιν και απαιτούσαν-και λάμβαναν-σεξουαλικές υπηρεσίες από συμμαθήτριες τους. Σε ένα άλλο σχολείο, «ομάδα αγοριών πρόσφερε καραμέλες σε συμμαθήτριες και ως αντάλλαγμα αυτές τους πρόσφεραν σεξουαλικές υπηρεσίες».
Η εφημερίδα αναφέρει κι άλλα περιστατικά. Ανάμεσά τους και μια περίπτωση σε ένα επαρχιακό σχολείο όπου ένας μαθητής φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά μια συμμαθήτριά του, αλλά ο διευθυντής δεν έδωσε συνέχεια στο επεισόδιο το οποίο χαρακτήρισε «παιδική περιέργεια».
ΠΗΓΗ:kathimerini.gr με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .... ΤΟ ΦΤΑΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails