Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

ΠΡΟΣΟΧΗ ....ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΙΟΙ ..VARIUS

Κάποιος σου στέλνει μια ωραία προστασία οθόνης(screensaver) των The Budweiser Frogs, και αν την κατεβάσεις τα έχεις χάσειόλα!
*Καταστρέφεται ο σκληρός σου δίσκος και κάποιος άλλος στο διαδίκτυο αναλαμβάνει τα ονόματα (username) και κωδικούς (password).
ΑΡΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ!!!!! Ο ιός αυτός είναι σε κυκλοφορία μόλις την Δευτέρα. Αυτές οι πληροφορίες δώθηκαν την Τρίτη πρωΐ από την Microsoft. Η Microsoft τον ονόμασε ως τον πιο βλαβερό που κατασκευάστηκε ποτέ!!!! Ο ιός αυτός ανακαλύφθηκε από την McAfee την Τετάρτη. Αντίδοτο δεν βρέθηκε ακόμα. Ο ιός καταστρέφει το βootsector του σκληρού, όπου είναι αποθηκευμένες όλες οι ζωτικές πληροφορίες του υπολογιστή.
**Λειτουργεί καθεξής: αποστέλνει τον εαυτό του αυτόματασε όλες τις διευθύνσεις, που βρήκε στο βιβλίο διευθύνσεων, υπό το όνομα: 'A Virtual Card for You' Όταν ανοιχτεί η εικονική κάρτα, μπλοκάρει ο υπολογιστής και ο χρήστης πρέπει να κάνει καινούργιο boot.. Όταν μετά πατηθούν τα Ctrl + Alt + Del ή το Esc, ο ιός καταστρέφει το bootsector: το τέλος για τον σκληρό.
Σύμφωνα με το CNN ο ιός έσπειρε την Πέμπτη τον πανικό. Μην ανοίξεις, λοιπόν, κανένα e-mail με τίτλο 'AvirtualCard for You'. Μόλις λάβεις κάτι τέτοιο, παρακαλώ διέγραψέ το αμέσως. Κατά τ' άλλα ανακοίνωσε η Intel την ύπαρξη ενός άλλου, πολύ καταστρεπτικού ιού. Όποιος λάβει ηλεκτρονικό γράμμα με τίτλο 'AnInternetFlower for You', ας σβήσει και αυτό. Ο ιός αυτός καταστρέφει όλα τα dynamic Linklibraries Files (dll).Ο υπολογιστής μετά την προσβολή δεν μπορεί ναεκκινήσει!!

ΑΥΤΟ ΛΑΒΑΜΕ ΜΕ E- MAIL ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails