Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Ξεκινά η λειτουργία του Costa Navarino

Εξακόσιοι ενενήντα τέσσερις εργαζόμενοι, που σε ποσοστό πάνω από 70% προέρχονται από τη Μεσσηνία, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους πρώτους επισκέπτες.
Την Πέμπτη 20 Μαΐου ξεκινά η λειτουργία του «The Romanos, a Luxury Collection Resort» του πρώτου ξενοδοχείου στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία. Ενα έργο ζωής για τον κ. Β. Κωνσταντακόπουλο ο οποίος χρειάστηκε 20 χρόνια για να ξεμπλοκάρει τα γρανάζια της γραφειοκρατίας και να στήσει ένα resort - πρότυπο, τα οποία δυστυχώς στην Ελλάδα, σε έναν καθαρά τουριστικό προορισμό δεν περισσεύουν.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εξακόσιοι ενενήντα τέσσερις εργαζόμενοι, που σε ποσοστό πάνω από 70% προέρχονται από τη Μεσσηνία, ετοιμάζονται να... υποδεχθούν τους πρώτους επισκέπτες. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση το ανθρώπινο δυναμικό θα ανέλθει σταδιακά εντός του καλοκαιριού στα 800 άτομα περίπου.

Το «The Romanos, a Luxury Collection Resort» 5 αστέρων βρίσκεται στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή που αναπτύσσεται στην Costa Navarino σε παραθαλάσσια έκταση 1.300 στρεμμάτων με πάνω από 1 χλμ αμμώδη παραλία, ανάμεσα σε ελαιώνες.

Λίγο αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η δεύτερη ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων, το «The Westin Resort, Costa Navarino», μαζί με όλες τις εγκαταστάσεις για παιδιά και νέους, όπως ο παιδικός σταθμός Cocoon και το ειδικά σχεδιασμένο κέντρο δραστηριοτήτων και φιλοξενίας για τους μικρούς επισκέπτες, SandCastle.

Παράλληλα, η Aegean Airlines ξεκίνησε την καθημερινή σύνδεση της Καλαμάτας με την Αθήνα, ενώ ήδη τη συνδέει με απευθείας αεροπορικές πτήσεις και με τη Θεσσαλονίκη. Επίσης η Sky Express προσφέρει απευθείας σύνδεση με το Ηράκλειο.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails