Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Στη Μακάμπι ο Σχορτσανίτης

Παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο Έλληνας σέντερ που είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την «ομάδα του λαού» και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ.
Η συμφωνία επήλθε την Πέμπτη στην Κύπρο, όπου βρίσκεται ο Σχορτανίτης με την Εθνική μπάσκετ. Στη συνάντηση ήταν παρόντες, μεταξύ άλλων, ο.. μάνατζερ του «Σόφο», Παναγιώτης Καπάζογλου, ο πρόεδρος της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι και ο τεχνικός των πέντε φορές Πρωταθλητών Ευρώπης, Ντέβιντ Μπλατ.
«Από τη στιγμή που αποφάσισα να μην αγωνιστώ στην Ελλάδα, αναζητούσα ένα μεγάλο και οργανωμένο σύλλογο, στον οποίο να έχω χρόνο συμμετοχής και να μπορώ να συνεισφέρω. Τα βρήκα όλα αυτά στη Μακάμπι. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μετακομίζω στο Τελ Αβίβ και στη "Nokia Arena". Γνωρίζω για τη μεγάλη παράδοση της Μακάμπι, τους εκπληκτικούς φιλάθλους της και γενικά τη λατρεία για το μπάσκετ στο Ισραήλ. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για τη Μακάμπι», δήλωσε ο Σχορτσανίτης, που γίνεται μετά τον Νέστορα Κόμματο, ο δεύτερος Έλληνας που θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Μακάμπι.

Στις αρχές του καλοκαιριού πήρε μέρος στο Σάμερ Λιγκ με τους Κλίπερς, χωρίς όμως να ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας από το Λος Άντζελες. Ενώ κι ο Παναθηναϊκός που ενδιαφέρθηκε κάποια στιγμή να ενισχύσει την φροντ λάιν του με τον Σχορτσανίτη, απέκτησε τελικά τον Άλεξ Μάριτς της Παρτιζάν

πηγη:http://www.sport-fm.gr/article/286067

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails