Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Στα κατεχόμενα η Rihanna στο Fashion Castle

Λίγες εβδομάδες μετά το φιάσκο με την Jennifer Lopez, το επτάστερο ξενοδοχείο «Fashion Castle» ανακοίνωσε ότι έκλεισε συμφωνία με την Rihanna για την παρουσία της στην κατάθεση θεμελίων του ξενοδοχείου στις 15 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Vatan», η Rihanna θα βρεθεί στο ξενοδοχείο στην Κερύνεια στις 15 Σεπτεμβρίου για τέσσερις ώρες και θα τραγουδήσει δέκα τραγούδια έναντι 1 εκατομμυρίου δολαρίων!
Σε δηλώσεις του σε τούρκους δημοσιογράφους, ο ιδιοκτήτης του νέου ξενοδοχείου, Γιλμάζ Μπεκτάς δήλωσε ότι στόχος του είναι ο ....ανταγωνισμός με τις πολυτελέστατες ξενοδοχειακές μονάδες της Μέσης Ανατολής.
Και σαν σωστός επιχειρηματίας, ο κ. Μπεκτάς δεν δίστασε να δηλώσει ότι λαμβάνοντας υπόψη του το ενδεχόμενο της παρεμπόδισης της έλευσης της, έκλεισε συμφωνία και με δεύτερη σταρ, η οποία θα αναπληρώσει την θέση της πριγκίπισσας της ποπ!
Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, εκτός από τον κ. Μπεκτάς, συνέταιροι του ξενοδοχείου «Fashion Castle» είναι ο Silvano Bulgari και ο ιδιοκτήτης του Fashion TV, Micheal Adam.
Την ίδια ώρα, η τουρκική εφημερίδα «Milliyet», αναφέρει ότι την ανέγερση του «Fashion Castle» έχει αναλάβει ιταλική εταιρία και χρηματοδοτείται με δάνειο της γερμανικής Deutsche Bank.

πηγη: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails