Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση Γόντικα για την υποστήριξη Τατούλη από το ΠΑΣΟΚ

"Το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να στηρίξει για περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον κ. Τατούλη.
Η επιλογή αυτή είναι απόλυτα συνεπής με την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική. Το ΠΑΣΟΚ χέρι- χέρι με τον Καρατζαφέρη, με το ΛΑΟΣ, επέλεξε τη στήριξη ενός στελέχους- υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ, γνωστού και δοκιμασμένου στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής.
Πίσω από τα φληναφήματα περί ανεξάρτητου υποψήφιου κρύβεται η... προσπάθεια παραπλάνησης και υφαρπαγής ψήφου στήριξης των αντιλαϊκών μέτρων.
Δυστυχώς γι’ αυτούς είναι γνωστή η πορεία του κ. Τατούλη. Χρόνια όμως τώρα, ο κ. Τατούλης, άσχετα πιο κοστούμι της πολιτικής φορά είναι δεσμευμένος και υπηρετεί τα μεγάλα καπιταλιστικά συμφέροντα.
Είναι συνυπεύθυνος, ως πολιτικό προσωπικό του συστήματος, για την καπιταλιστική κρίση και βαρβαρότητα, που βιώνει ο λαός μας.
Καλούμε τους οι εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες, ιδιαίτερα όσους ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, να βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα.
Μαζί με το όπλο του καθημερινού αγώνα να χρησιμοποιήσουν σωστά και το όπλο της ψήφου. Να διορθώσουν την ψήφο που έδωσαν στις εθνικές εκλογές πριν ένα χρόνο, να υπερψηφίσουν στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές του Νοέμβρη το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ με υποψήφιο περιφερειάρχη το Νίκο Γόντικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails