Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Έρχεται το site του Σωκράτη

Σε λίγες μέρες, θα βρίσκεται ''στον αέρα'' της μπλογκόσφαιρας, ένα site
αφιερωμένο στον άνανδρα δολοφονημένο δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια,
του οποίου οι εκτελεστές, δεν έχουν ακόμη συλληφθεί.
Ήδη σχεδιάζεται με πολλή προσοχή και αγάπη, από ανθρώπους που δεν τον ξεχνούν και απευθύνεται στις ... εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, που τον θυμάται και τον τιμά.
(Αξίζει να θυμηθούμε στο σημείο αυτό, τα λόγια της Λιάνας Κανέλη, όταν της ζητήθηκε πριν από λίγο καιρό, από τη Ρίτσα Μπιζόγλη, να σχολιάσει το μούδιασμα και την περίεργη σιωπή που παρατηρείται σε κάποια ΜΜΕ, μετά από την άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου.. Αυτή τη στιγμή -είπε- όποιος δημοσιογράφος ή καναλι σωπαίνει, είτε από φόβο είτε από κάτι άλλο, είναι βούτυρο στο ψωμί των ψυχρών δολοφόνων. Κανείς δεν πρέπει να φοβηθεί , κανείς να σωπάσει. Αλλιώς, αυτό θα είναι το κέρδος τους'')

Ανάμεσα στο πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενό του, θα ξεχωρίσει σίγουρα η αληθινή -και όχι η παραποιημένη- ιστορία της σύντομης ζωής του, τα πραγματικά όνειρα και σχέδιά του, οι φίλοι της καρδιάς, καθώς και το παρασκήνιο -και η ερμηνεία άραγε;- του καθημερινού πολέμου λάσπης και κατασυκοφάντησης, που δεχόταν, από συγκεκριμένα ''κέντρα'' παραγωγής παραπληροφόρησης και χυδαιότητας.

Μικρά κομματάκια του παζλ, αυτής της ιδιαίτερα μαχητικής προσωπικότητας, που άνοιξε δρόμους στο διαδίκτυο, θα μπορούν να προσθέτουν στο site αυτό, (που θ αποδείξει στην πράξη, ότι κανείς δεν πρόκειται να φοβηθεί ή να σωπάσει,) φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες του, σημαντικοί συγγραφείς, αθλητές, δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί, αλλά και αναγνώστες που αγάπησαν τον ίδιο και το Τρωκτικό.

http://www.mediasoup.gr/node/17167

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails