Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τα αποτελέσματα των εκλογών

Τόσο στην Πελοπόννησο συνολικά όσο και στη Μεσσηνία ειδικότερα τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είχαν την δυναμική που είχαν τα ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα.
Εκφράστηκε η αποδοκιμασία στους εκλεκτούς του ΠΑΣΟΚ. Δεν καρπώθηκε η ΝΔ την δικαιολογημένη λαϊκή δυσαρέσκεια, ούτε την καρπώθηκαν οι υπηρέτες της πολιτικής του δικομματισμού που εμφανίστηκαν ως... δήθεν ανεξάρτητοι. Είχε σοβαρή ενίσχυση το ΚΚΕ στην Περιφέρεια αλλά και στους Δήμους όπου είχε εκπροσώπηση.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» εξέλεξε δύο περιφερειακούς συμβούλους, έχει εκπροσώπηση σ’ όλους τους Δήμους της Μεσσηνίας. και η δέσμευσή μας ότι θα είμαστε στην πρώτη γραμμή της πάλης του λαού μας ισχύει στο ακέραιο και να είναι βέβαιοι οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα ότι αυτή η δύναμη που μας έδωσαν θα επιστραφεί πολλαπλάσια.
Όσο για τον δεύτερο γύρο θα τηρήσουμε με συνέπεια αυτά που λέγαμε και προεκλογικά. Λέμε και τώρα λοιπόν ότι ο κόσμος σε όλη την περιφέρεια και στους Δήμους της Μεσσηνίας να ρίξει το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην κάλπη.
9-11-2010

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΝΙΚΟΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ
ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΑΚΟΣ
ΜΕΣΣΗΝΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ
ΟΙΧΑΛΙΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ: ΣΟΦΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ:ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΙΝΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails