Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Η Οικολογική Συμπολιτεία για τις εκλογές

Η «Οικολογική Συμπολιτεία του Μοριά» ευχαριστεί όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου που μας έδωσαν τη δυνατότητα να εκλέξουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο έναν περιφερειακό σύμβουλο, τον επικεφαλής της «Ο.Σ.τ.Μ»., κ. Λάμπρο Μπούκλη.
Πιστοί στις αρχές της διαφάνειας αποστέλλουμε αύριο Τετάρτη 10 Νοεμβρίου ερωτηματολόγιο συγκεκριμένων δράσεων προς τους δύο ... εναπομείναντες υποψηφίους περιφερειάρχες κ.κ. Δημήτρη Δράκο και Πέτρο Τατούλη.
Το ερωτηματολόγιο θα αναρτηθεί στο ιστολόγιο της Οικολογικής Συμπολιτείας, που είναι: http://greenpeloponnisos.wordpress.com/ ενώ οι απαντήσεις που θα δοθούν στα ερωτήματα της «Ο.Σ.τ.Μ.» θα παρουσιαστούν από τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Λάμπρο Μπούκλη, στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, στο ξενοδοχείο «Αρκαδία» (Πλατεία Κολοκοτρώνη), την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου και ώρα 12.00.

1 σχόλιο:

Ορθοδοξος είπε...

Καλημέρα σας.

Ένα νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο ιστολόγιο δημιουργήθηκε για όλους αυτούς που αγαπούν την αλήθεια της πίστης μας αλλά κυρίως για όσους είναι ακόμη μακριά της. Ο ιστοχώρος “Αθεΐα, η άρνηση της αλήθειας” είναι μια προσωπική προσπάθεια προβολής αυτής της αλήθειας όσον αφορά την πλάνη της αθεΐας με σεβασμό και αγάπη προς κάθε άνθρωπο. Επισκεφτείτε το χώρο μας και καταθέστε τις απόψεις σας. Όποιος θεωρεί ότι εκφράζεται από το περιεχόμενο του, παρακαλώ ας το προωθήσει με όποιο τρόπο επιθυμεί.

Ευχαριστώ

http://eatheia.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails