Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

'Σάλπι", Ζιλμπέρτο και Νίνης το περιβραχιόνιο του αρχηγου στον Παναθηναϊκο


Απόφαση του Χενκ Τεν Κάτε ήταν η επιλογή των Σαλπιγγίδη, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Νίνη στη θέση των τριών αρχηγών του Παναθηναϊκού για την προσεχή περίοδο. Ο προπονητής του ΠΑΟ δεν θέλησε να γίνει ψηφοφορία για την ανάδειξη των «κάπτεν» και διάλεξε τον κάθε παίχτη για διαφορετικούς λόγους.
Επιλέγοντας τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, βάζει ένα τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής του από την Παιανία και συγχρόνως του εκφράζει την εμπιστοσύνη του. Όσο για τον Βραζιλιάνο σταρ Ζιλμπέρτο Σίλβα, οι λόγοι που επιλέχτηκε ήταν κυρίως η πείρα που έχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και το κύρος που προσθέτει στο «τριφύλλι». Η επιλογή του Χενκ Τεν Κάτε να δώσει το περιβραχιόνιο στον 18χρονο Σωτήρη Νίνη έγινε με τις προϋποθέσεις να ωριμάσει ποδοσφαιρικά, δίνοντάς του περισσότερες ευθύνες.
Ωστόσο, οι Γιάννης Γκούμας και Γιώργος Καραγκούνης θα έχουν την αρμοδιότητα να λαμβάνουν μέρος σε όλες τις συζητήσεις που θα πραγματοποιούν οι τρεις αρχηγοί με την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, αφού οι δύο τους θεωρούνται φυσικοί ηγέτες της ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails