Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

Η Μόνικα Μπελούτσι στην Πάρο --επισης εκτος από τη Monica Bellucci ,ο Tom Hanks και Billy Zane στις Κυκλαδες

Την είδαν ελάχιστοι, έως σήμερα δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση και προτιμά την ηρεμία σε φιλικό σπίτι λίγο έξω από τη Νάουσα της Πάρου. Η Monica Bellucci επέλεξε εφέτος να περάσει μερικές ημέρες ησυχίας στην Πάρο στο σπίτι των Γάλλων φίλων της, καλλιτεχνών επίσης, που βρίσκεται στα γραφικά Τσουκαλιά, μακριά από τη φασαρία και τους έντονους θερινούς ρυθμούς της Νάουσας.
Η Ιταλίδα στάρ φιλοξενείται μαζί με την κόρη της διαθέτοντας πολλές ώρες της ημέρας δίπλα της. 'Ηρθε στο νησί χωρίς να την αντιληφθεί κανείς. Ουτε καν οι Παριανοί δεν γνωρίζουν οτι βρίσκεται στα Τσουκαλιά. Ο λόγος είναι οτι η ίδια έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί πουθενά επιλέγοντας να περνά την ώρα της με την κόρη και τους φίλους της δίπλα στην πισίνα του σπιτιού.
Φαίνεται αρκετά ήρεμη και ξεκούραστη και όπως όλα δείχνουν δεν έχει σκοπό να προκαλέσει τις κάμερες των παπαράτσι. Η Monica Bellucci είναι μια από τις στάρ που πήγαν στην Πάρο για να περάσουν λίγες ημέρες χαλάρωσης. Από το σπίτι του στην Αντίπαρο πέρασε ο Tom Hanks αλλά και ο θαμώνας, πλέον, του νησιού Billy Zane.
Η "απόβαση" των Χολιγουντιανών συνεχίζεται μια και από το σπίτι των συγκεκριμένων Γάλλων καλλιτεχνών παρελαύνουν συνεχώς πολλοί super stars.
πηγη:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails